Browsing Tag

должност

Дали детето им е должно на своите родители?

Омилената фраза на родителот-манипулатор звучи вака: те носев девет месеци, не спиев ноќе, не се оддалечив од твоето креветче - и каде е сега твојата благодарност? Сепак, ова се сосема природни работи што ги прави секоја жена кога ќе одлучи…