Browsing Tag

Евгенија

Таа е синоним за анорексија, а има милиони следбеници на социјалните мрежи (ВИДЕО)

Евгенија Кони (28) стана популарна кога пред неколку години на социјалните мрежи кога почна да зборува за своите проблеми со анорексијата. Собра над 2 милиони следбеници на платформата Јутјуб, додека на Инстаграм ја следат повеќе од 700.000…