Browsing Tag

инфлуенсерки

Мајки инфлуенсерки, еве што може да ви се случи!

Непознати луѓе направиле поединечни профили на секое нејзино дете, симнувале фотографии што ги објавувала и ги објавувале таму. Кети Роуз Причард е мајка на 4 деца и инфлуенсерка која по кражбата на фотографиите на нејзините деца, решила…