Browsing Tag

мобилен телефон

Многумина од нас, а особено младите, не одат во тоалет без мобилен, а еве зошто никогаш не треба да…

Студијата спроведена пред неколку години на смартфоните на средношколците ja истакна присустноста на E. Coli и други штетни бактерии на површината на уредите, додека друго истражување спроведено во Велика Британија покажа дека екранот на…

Кога децата треба да го добијат својот прв мобилен телефон?

Ако не чувствувате дека вашето дете е подготвено за сопствен мобилен телефон, немојте да паѓате на тврдењето дека „сите други во училиште“ веќе го имаат. Веројатно не е така, а секако, тоа не е причина да ставите толку моќен уред во детски…