Browsing Tag

подарок

Кога улогите ќе се сменат: Кој е најубавиот подарок што сте го добиле од вашите деца?

Дали сте доживеале некое изненадување од вашите деца во облик на подарок? Нешто што не ви било неопходно, но многу сте посакувале да го имате? Нов велосипед можеби? Нешто што додека биле мали вие сте им го купувале нив за некој повод, нешто…