Browsing Tag

пријателки

За што служат пријателите? Понекогаш и за сурогат мајчинство

Никол и Ендру се обидувале да имаат бебе неколку години кога најдобрата пријателка на Никол, Лорен, се понудила да биде нивен сурогат. Од тој момент, нивните животи се промениле на неверојатни начини. Од таа приказна се родила малата…