Browsing Tag

прополис

Mатичен млеч против неплодност

Иако медицинската наука не го проучувала ефектот на матичен млеч и пчелен полен врз зголемувањето на плодноста кај луѓето, постојат студии на животни кои ја покажуваат стапката на успех на зачнувањето, како и потврдени случаи во природната…