Browsing Tag

суши

За трудници нема суши!

Ова правило треба да се почитува веднаш по почетокот на бременоста, а според некои и порано, бидејќи ризикот е голем. Со цел да се избегнат развојни компликации, бремените жени треба само да се откажат од омиленото суши