Browsing Tag

хуманитарна организација

Новогодишна акција на Ways2help: Платете нечија сметка, кирија или подарете нешто

Ways2help е дигитална платформа која е медијатор помеѓу донаторите и хуманитарните организации и социјално загрозените семејства и нејзината мисија е да им помогне на оние кои имаат потреба од тоа - од средства за операции до покуќнина,…