Browsing Tag

штедење

Мајка на 3 деца објаснила како се ослободила од долг од 75.000 канадски долари за 1 година

Семејството решило да штеди една година. Не трошеле пари на ништо друго освен на основни работи, кирија, сметки, намирници и осигурување. Бидејќи тоа не било доволно, тие го прифатиле минимализмот и почнале да ги продаваат своите работи за…