Browsing Tag

Јелена Лончар

Од тетратка со совети за бремената ќерка, до прирачник за сите идни мајки

Нашата соговорничка е сликарка која зад себе има 4 самостојни изложби, мајка е на син и на ќерка и баба на внук, а тема на нашиот разговор е нејзиниот прирачник за идните мајки кој најпрвин бил наменет само за нејзината ќерка, за потоа да…