Browsing Tag

Адеми

Ембла е конечно среќна во училиште

„Ембла оди на училиште и многу е среќна, зашто секое дете сака социјализација, се надевам дека така и ќе остане, ни гарантираа дека тоа нема да се смени“, вели таткото на девојчето со Даунов синдром од Гостивар