Browsing Tag

бебеиња

Кошмар: Родителите стравуваат за сурогат бебињата во Украина

Четири австралиски сурогат бебиња се родени во Украина во изминатите два месеци, а уште најмалку 15 треба да се родат помеѓу март и септември. Нивните родители се вознемирени од влошената ситуација во Украина.