Browsing Tag

бизнис

Некои деца се раѓаат како бизнисмени: продаваат камења како суво злато

Знам дека како помали и ние со другарките правевме накит од тестенини во облик на ѕвездички, алки, ланчиња. Венчиња се знае, се плетеа со цвеќе, а со Кате продававме и нацртани камења. Ама бизнисот слабо одеше. Затоа децава денес....