Browsing Tag

Бранкица Јованова

Штом ги затворам очите размислувам за тоа што ќе биде со Максим

Бранкица Јованова од Радовиш е мајка на две деца, едното има Даунов синдром, па таа и сопругот, иако не очекуват многу, сепак се надеваат и посакуваат еден ден тој да биде самостоен човек