Browsing Tag

Грета Парлиќ

Наставничката од заводот во Топанско поле, достави документ со кој го демантира директорот

Грета Парлиќ која обвини дека во заводот за рехабилитација на деца и млади интернатските корисници живеат во мизерија, деновиве во нашата редакција достави едно од повеќето интерни писма со кои таа се обраќала до управата и практично, ја…

По демантот дека интернатските штитеници на заводот за рехабилитација живеат во мизерија,…

Наставничката по музичко која обвини дека интернатските штитеници на заводот за рехабилитација на деца и младинци во Топанско поле живеат во мизерија, останува на своите тврдења и по демантот на директорот. „Како мислат дека ќе скријат…