Browsing Tag

еднаквост

Родители и деца: Кој е тука шеф?

Родителите често се гледаат себеси како „шефови“ на нивните деца, а повеќето луѓе знаат дека односот меѓу шефот и нивниот „вработен“ не е еднаков. Меѓутоа, дали е толку лошо да се смени начинот на кој тоа се прави за детето да се гледа како…