Browsing Tag

епизиотомија

Акушерка објави видео од шиење на перинеумот по породување (ВИДЕО)

Полесно е да се породите ако знаете што може да се случи и на какви процедури ќе бидете изложени. Затоа на интернет може да се најдат многу едукативни содржини кои им помагаат на идните мајки да се подготват, а една од нив е и ова видео…