Browsing Tag

земјоделки

Земјоделките работат на нива цела бременост, а потоа немаат ни ден породилно

„Зарем ние сме помалку вредни од мајките во урбаните средини и зарем не го заслужуваме правото да бидеме со своите деца во првите месеци од животот“, се прашуваат нашите соговорнички - земјоделки, кои работат на нива за време на целата…