Browsing Tag

ИВФ

Како да му кажете на детето дека е зачнато со потпомогнато оплодување?

Нема разлика помеѓу вака зачнатите деца и другите деца. Всушност, има една разлика: сите таканаречени ИВФ деца- се сакани деца! Експертите им советуваат на родителите да не го кријат тоа ниту од околината ниту од сопственото дете.

Празнични подароци за членовите на здружението „До бебе по патот на ИВФ“

Ако сте на патот до бебе со ин-витро, пријавете се за празничните подароци на пријателите на здружението „До бебе по патот на ИВФ“. Нема да ви подарат бебе, ама ќе ви помогнат на вашиот пат дотаму