Browsing Tag

Коста Тимов

Tатко и син со аутизам водат ресторан во Босилово

Коста Тимов е кошаркар, бил долгогодишен менаџер во угостителскиот бизнис, изработува мебел, а неодамна го отвори и етноресторанот „Кај Виктор“, кој е всушност само дел од еден цел проект кој го осмислил за да можат да функционираат заедно…