Browsing Tag

кревет

Дали би имале секс со партнерот додека е бебето во истиот кревет?

Истражувањето кое пред неколку години го спровело едно шведско списание за мајки открило дека три од десет шведски мајки имаат секс со своите партнери додека нивните бебиња лежат во истиот кревет. За споредба, слична студија е спроведена во…