Browsing Tag

мамини мази

Мамини синови? Нема ништо лошо во блискиот однос на мајките и синовите, напротив!

Ако се плашите дека вашиот син е премногу „мамин син“, подгответе се срцето да ви експлодира од радост. Експертите открија интересна предност од блискиот однос помеѓу мајките и синовите.