Browsing Tag

мобилни клиники

Мобилни гинеколошки клиники за зголемен пристап до гинеколошки услуги за најранливите жени и…

Во изминатите три месеци, мобилните гинеколошки клиники спроведоа прегледи во неколку општини – Свети Николе, Врапчиште, Градско, Лозово и Чешиново – Облешево. Имплементацијата на овие услуги е поддржана преку проектот  „Безбедни и…