Browsing Tag

положби за раѓање

Кои се најдобрите положби за породување? Не, не мора да лежите на грб (ВИДЕО)

Откако во видео на ТикТок покажала повеќе пози во кои може да биде жената додека се породува, оваа жена поттикнала интересна дискусија. Дали сте размислувале за поинаква положба од онаа, лежејќи на грб?