Browsing Tag

Чаир

Украинката што се породи во Чаир побегнала од војната со сопругот Македонец

„Бев во 39-тата недела кога почна војната. Бев преплашена од сите евакуации, алармите и од тоа што ќе се случи, поради тоа одлучивме да дојдеме во Македонија за да можам да се породам и ништо да не влијае врз бебето или врз мене. Патувавме…