Browsing Tag

Јантеови закони

Немојте да мислите дека сте нешто посебно или зошто се Данците најсреќен народ

Правилата кои опстојуваат во скандинавската култура на секој начин, влијаат и врз училишниот систем, а во него нема конкуренција, нема напредни програми за надарени ученици. Сите училишта мора да бидат еднакви, а учениците меѓусебно да си…