Browsing Tag

Амазон

Гласовниот асистент на Амазон му предложил на 10-годишно девојче да стави монета во приклучок за…

Амазон го ажурираше својот гласовен асистент „Алекса“, откако овој му предложил на 10-годишно девојче да допре приклучок за струја со монета. Ова се случило откако девојчето побарало од Алекса идеја за „предизвик“