Browsing Tag

вештачка храна

Зарем не знаеш дека мајчиното млеко е најдобро? Што не треба да ѝ кажувате на мајка која не дои?

Луѓето си дозволуваат толку многу, особено во последно време кога, без разлика колку во принцип го поддржувате доењето, не можете а да не признаете дека работите станаа по малку напорни…