Browsing Tag

возрасни

Скриени знаци на АДХД кај возрасни

Ако некогаш сте се запрашале зошто не можете да седите мирно, не можете да се фокусирате, постојано доцните, ги губите работите, им се уфрлате на луѓето додека зборуваат, вреди да обрнете повеќе внимание на вашите секојдневни искуства.…