Browsing Tag

врски

Ова се причините поради кои некои избегнуваат да излегуваат со самохрани родители

Истражувањето покажало дека постои страв од одбивање кај самохраните родители, па приближно секој шести нема да каже дека има деца пред да оди на прв состанок, пишува Дејли Меил.