Browsing Tag

генетика

Од кои ембриончиња сакате, свежи или може и постари? Во САД родени близнаци од 30 годишни ембриони

Имав 5 години кога Господ им даде живот, а сега сум им татко, изјавил Филип Ридгвеј, татко на близнаци кои се родиле од ембриони кои речиси три децении стоеле во резервоар со течен азот. Зачетоците биле донација од анонимен пар за…