Browsing Tag

ГРАДИНКА НА ОТВОРЕНО

Извидник и психолог ќе прават градинка во природа

Работата со деца не ни е непозната. Ние и двајцата имаме волонтирано во шумски градинки во Литванија, од каде што добивме инспирација и се стекнавме со искуство, велат АнаМарија Павлова и Бојан Андонов, креатори на проектот за градинка на…