Browsing Tag

д-р Светислав Половина

Му прогнозирале дека нема да оди, денес е професионален фудбалер

Поликлиниката Проф.д-р.сц. Милена Стојчевиќ Половина е здравствена установа во Загреб која е тесно специјализирана за рехабилитација на деца. Според нашиот соговорник д-р Светислав Половина особеноста на нивната работа е во тоа што секогаш…