Browsing Tag

идиопатска епилепсија

Најголема желба ми е да дотрча во моите прегратки и да ми рече мамо!

Не плачи за мене мамо, јас сум тука до тебе, само сакај ме заради тоа што сум различна од другите деца и целиот свет ќе ме сака. Ова се зборовите на една мајка на дете со посебни потреби, зборови во кои се наоѓаат и сите други кои ја делат…