Browsing Tag

природа

Цветов е од маж ми, пердувот од Водно, запчето од син ми! На сите спомени и минијатурни суштества им…

Вљубеничка во природата, талкачка и собирачка, на која не ѝ е тешко да се наведне само за да види одблизу некое диво цвеќенце, тревка, мовче, папратче, полжавче или бубамара, бидејќи, според Нина Аницин, сите тие мали магични светови кои…