Browsing Tag

тинејџерка

Белешките на еден татко на проблематична тинејџерка (ВИДЕО)

Еден татко стана популарен и широко фален заради белешките во неговиот Ајпод, со неговите планови за тоа како да се соочи со својата ќерка и да ја дисциплинира за време на нејзините тинејџерски години.