Browsing Tag

Туретов синдром

Епидемија од тикови се шири преку социјалните мрежи и ги погодува тинејџерите ширум светот

Тиковите во некои случаи даваат неограничена слобода - одеднаш може да се однесувате ужасно, а сите да ви честитаат и да се претплатат на вашиот канал на YouTube.