Browsing Tag

убавина

Дали се згрозувате од денешните стандарди за убавина?

Сите се згрозуваме од бруталната кинеска традиција за врзување на женските стапала, како и од многу други за нас застрашувачки стандарди за убавина, но се прашувате ли што ќе мислат идните генерации за денешните стандарди кои вклучуваат…