Browsing Tag

шампионка

Аеро-кик со шампионка

Аеро-кик, како спорт е совршена комбинација од аеробик вежби и кик-бокс, наменет за жени со „бунтовен дух“ кои сакаат да го доведат своето тело до совршенство, порачува државната шампионка во кик-бокс Марија Костовска