Browsing Tag

leukemija

Вашиот син нема леукемија! Педијатрите кажале дека причина за лошата крвна слика е тоа што детето…

„Не знаев дека калциумот може да ја потисне апсорпцијата на железо. Хематологот на Џони рече дека повеќето родители не сфаќаат дека премногу млеко може да биде проблем“, вели мајката која се сомневала дека нејзиниот син има аутизам бидејќи…

Излекувано уште едно дете болно од леукемија

Доказ дека леукемијата во детската воздраст се лекува е и денешното заминување од болницата на девојче кое девет месеци се лекувало од леукемија и успешно и без никакви последици го завршило лекувањето.