Сладок сон врз стомакот на дедо (ВИДЕО)

Му го оставила синот на чување на својот татко, а ги затекнала заспани во необична положба

354

Мајката Грејс Браун успеала да го сними совршениот момент кога влегла во собата и ги видела синот и неговиот дедо како спијат.

Синот му го доверила на дедото, а по многу играње дуото заспало во слатка поза. Дедото седнал на каучот, а внукот се сместил – на стомакот.
„Дремење предизвикано од наплив на серотонин“, напишала Браун во описот на снимката која собрала 14 милиони прегледи и ги воодушевила луѓето.

„Стомакот на дедото е најбезбедното и најудобното место“, коментираат луѓето.

Повеќе