Browsing Tag

Витаминка

Со поддршка од Витаминка создадена веб страница за невропедијатриските состојби кај децата

„Благодарение на Витаминка, заедно со нашиот тим создадовме страница посветена на спектарно одредени состојби во јавноста познати како спектар на аутизам. Преку оваа новина родителите, но и луѓето што професионално се занимаваат со оваа…