Browsing Tag

вонматерична бременост

Исклучително редок случај на вонматерична бременост: фетусот се развил во црниот дроб на жената

Триесет и тригодишна Канаѓанка Канаѓанка имала исклучително ретка верзија на вонматерична бременост, при што фетусот, наместо во матката се всадил во црниот дроб на пациентката