Browsing Tag

говор

Логопед тврди дека речиси сите родители прават грешка која го забавува развојот на говорот (ВИДЕО)

Многу е помала веројатноста детето да каже некој збор кога ќе го побарате тоа од него. Наместо тоа, децата најдобро учат кога зборовите добиваат контекст и имаат смисла.