Browsing Tag

Детска клиника

Излекувано уште едно дете болно од леукемија

Доказ дека леукемијата во детската воздраст се лекува е и денешното заминување од болницата на девојче кое девет месеци се лекувало од леукемија и успешно и без никакви последици го завршило лекувањето.