Browsing Tag

единец

Само едно дете имате?!

Без оглед на причината заради која имате само едно дете, запомнете – тоа е во ред. Не мора никому да се правдате. И не се грижете дека вашето дете ќе биде само, знаете ли колку браќа и сестри не зборуваат меѓусебе?