Browsing Tag

завод за рехабилитација

Според Хелсиншки, нема неправилности во Заводот за рехабилитација на деца и младинци во Топанско…

По известувањето во јавноста од страна на вработена во Заводот за рехабилитација на деца и младинци, дека постојат низа неправилности во работењето на установата, несоодветна грижа на корисниците како и несоодветни услови за работа на…

Наставничката од заводот во Топанско поле, достави документ со кој го демантира директорот

Грета Парлиќ која обвини дека во заводот за рехабилитација на деца и млади интернатските корисници живеат во мизерија, деновиве во нашата редакција достави едно од повеќето интерни писма со кои таа се обраќала до управата и практично, ја…