Browsing Tag

закани

Најпознатата родителска закана: Ќе разговараме за ова дома!

Понекогаш, во афект, родителот кажува нешто што не сакал, несвесен за тоа колку само една реченица може да има влијание врз детето. Кои се според вас најчестите родителски фрази што ви ги кажувале вам или вие им ги кажувате на вашите деца?