Browsing Tag

Зоки малиот

На муабет со Зоки Поки кој пред 6 години станал дедо…

„Сите ние ги игравме истите игри: камај, народна, криенка, џамлии, трчавме по топка, одевме во кино, во зоолошка, во парк, пиевме лимонади, јадевме каде што ќе ни го намачкаат лепчето, не беше важно дали е тоа дома кај мене или кај некое…